top of page

Piškotki

1. Splošno o splošnih pogojih

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine in uporabe spletne strani mojCuker.si (v nadaljevanju splošni pogoji poslovanja) veljajo za vse uporabnike spletnega mesta mojCuker.si in določajo pogoje uporabe spletne strani, splošne pogoje nakupa preko spletne trgovine, varstvo osebnih podatkov in pravice in obveznosti uporabnika in ponudnika.

Upravljalec spletnega mesta mojCuker.si je VI vis, trženje, svetovanje in razvoj d.o.o., skrajšano: VI vis d.o.o., Tomažičeva ulica 4, 2310 Slovenska Bistrica, davčna številka: SI17717922, matična številka: 6473164000, vpisana v sodni register Okrožnega sodišča v Mariboru.

Z uporabo spletnega mesta mojCuker.si, uporabnik sprejema te splošne pogoje poslovanja in potrjuje, da je z njimi seznanjen, in da se z njimi strinja.

2. Prijava

Uporabniki se na spletnem mestu mojCuker.si lahko prijavijo na prejemanje obvestil.

Uporabnik mora vpisati zahtevane podatke in nato klikniti na gumb prijava. S prijavo na obveščanje se uporabnik strinja s splošnimi pogoji poslovanja spletnega mesta mojCuker.si.

Prijava na obveščanje ni predpogoj in ni potrebna za opravo spletnega nakupa.

3. Naročilo

V spletni trgovini mojCuker.si lahko nakupujejo tako fizične kot pravne osebe.

Uporabnik izbere želeni izdelek tako, da klikne na prikaz izdelka, nato pri nekaterih izdelkih izbere tip izdelka in nato klikne na gumb ˝dodaj v košarico˝.

Uporabnik lahko izbrane izdelke iz košarice odstrani, poveča njihovo količino ali nadaljuje nakup.

Kupec lahko kadarkoli med ali pred koncem nakupa v košarici preveri izbrane izdelke, količine in znesek nakupa, dodaja ali briše izbrane izdelke.

Pred koncem nakupa mora uporabnik vpisati podatke za dostavo naročila. V kolikor želi lahko kupec k naročilu doda tudi komentar.

Z oddajo naročila se kupec strinja s splošnimi pogoji poslovanja spletnega mesta mojCuker.si, sicer nakup ni mogoč.

Kupec ob prejemu naročila prejme račun v tiskani obliki in pred-izpolnjen UPN plačilni nalog preko katerega poravna kupnino. Provizija banke za plačilo preko UPN-ja ni všteta v kupnino.

Kupec ima možnost preklicati ali spremeniti naročilo pisno preko e-poštnega naslova objavljenega na spletnem mestu mojCuker.si.

4. Varnost nakupa

Ponudnik za prenose vseh podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili uporabnika. V primeru neizpolnitve obveznih vnosnih polj sistem samodejno zazna napako in opozori uporabnika pred oddajo naročila.

Uporabnik jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov in odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih podatkov.

5. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje uporabniku zagotavljati naslednje informacije:

  • podatke o podjetju (firmo, sedež, davčno, matično številko in registrske podatke),

  • kontaktne podatke, za hitro in učinkovito komuniciranje,

  • bistvene lastnosti blaga oziroma storitve,

  • ceno blaga ali storitve, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami,

  • morebitnem stroške dostave,

  • podrobnejšo ureditev plačila ter način in rok dobave ali izpolnitve,

  • potrošniku informacijo o pravici odstopiti od pogodbe v skladu s 43. č. členom Zakona o varstvu potrošnikov in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca odstop od pogodbe,

  • časovno veljavnost ponudbe in cene,

  • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Please reload

bottom of page